Liverpool corrige Arsenal

1562
4
Liverpool's Egyptian midfielder Mohamed Salah celebrates with teammates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Liverpool and Fulham at Anfield in Liverpool, north west England on November 11, 2018. (Photo by Geoff CADDICK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Les reds ont creusé un peu plus l’écart en tête de la première league. Menés au score dès la douzième minute de jeu, Liverpool est rapidement revenu au score grace à Firmino. Le brésilien double la mise quelques minutes plus tard. Sadio Mané est le troisième buteur de la rencontre. Il ne manquait que Salah qui a marqué sur un penalty qu’il a lui même créé. A la mi-temps, les reds menaient dejà par 4-1. La sortie du sénégalais à la 62ème minute ne va pas empêcher son équipe de marquer un cinquième but deux minutes plus tard sur un nouveau penalty marqué par Firmino.